Explora els paisatges naturals de Catalunya i les Illes Balears

Explora els paisatges naturals de Catalunya i les Illes Balears Explora els Paisatges Naturals de Catalunya i les Illes Balears ES

“Descobreix les meravelles naturals de Catalunya i les illes Balears: Un viatge a través de paisatges impressionants”

 

Quan es tracta d’aprofitar el bon clima i gaudir de la natura, res supera l’experiència d’explorar els impressionants paisatges de Catalunya, així com les illes de Menorca i Mallorca. Et proposem una sèrie de guies de senderisme i ciclisme que destaquen per la seva exhaustivitat i qualitat.

Una de les guies més destacades és “Les grans Travesses de Catalunya”, una obra que es distingeix per la seva exhaustivitat i profunditat. Dividida en dos volums, aquesta guia detalla amb precisió les 10 grans travesses de la regió catalana. Des de les majestuoses cims dels Pirineus fins a les fascinants rutes històriques d’Occitània, cada etapa està meticulosament descrita, oferint informació detallada sobre el recorregut, acompanyada de mapes, perfils topogràfics i recomanacions sobre senyalització, transport i opcions d’allotjament.

Explora els paisatges naturals de Catalunya i les Illes Balears

Un altre recurs notable és “Pirineus en família”, una guia especialment dissenyada per a nens i joves, que ofereix 50 ascensions i excursions adaptades a diferents edats. Des de valls idíl·liques fins a cims majestuosos, cada ruta promet experiències memorables en família, proporcionant una excel·lent oportunitat per connectar amb la natura i gaudir de moments inoblidables junts.

Per als qui prefereixin explorar la costa, “La travessa de la Costa Brava” és una opció imperdible. Amb 230 quilòmetres de vistes excepcionals, aquesta guia detalla els camins de ronda i les franges costaneres, proporcionant una experiència única en contacte amb el mar i la natura. Des de Portbou fins a Cotlliure, els lectors podran descobrir els encants de la Côte Vermeille, mentre exploren paisatges costaners impressionants i gaudeixen de la brisa marina.

La travessa de la Costa Brava

També des d’Andratx fins a Pollença, al llarg de 90 km., es desplega la Ruta de Pedra en Sec o GR 221. La guia per a excursionistes proposa fer el recorregut en vuit etapes, dividides en trams per a facilitar l’orientació. A cada etapa es destaquen els senders, els camins, els allotjaments i els punts d’interès.

O gaudir de Menorca, considerada per la UNESCO Reserva de la Biosfera, és una joia al cor de la Mediterrània en què s’han conservat excepcionalment bé els valors culturals i naturals. De la mà de Sergi Lara, guia de muntanya professional, es poden recórrer amb tota mena d’indicacions i detalls els més de 200 km del GR 223, l’històric Camí de Cavalls que circumval·la tot Menorca.

Aquestes són només algunes de les guies disponibles a Triangle, cadascuna oferint una experiència única i enriquidora. Si estàs interessat a gaudir del bon clima i connectar amb la natura, et recomanem explorar aquestes completes guies de senderisme i ciclisme. Les trobaràs a triangle.cat/guies/senderisme-i-ciclisme, amb detallades descripcions de rutes, suggeriments de transport i allotjament, així com consells sobre senyalització, aquestes guies t’acompanyaran en la teva recerca d’aventura i descobriment en la natura.