Triangle books

Som especialistes en llibres d’alta qualitat sobre patrimoni, cultura i paisatge des del 1982. Som referents en guies sobre les Illes Balears i les diferents zones de la costa mediterrània des de Girona a Almeria, i pioners a popularitzar l’obra arquitectònica d’Antoni Gaudí –en alguns casos hem arribat a traduir els nostres llibres a onze llengües.

Fem alta divulgació, unint el rigor dels millors especialistes i una escriptura amena i entenedora per al gran públic; i podem dir que la qualitat de les imatges és el nostre segell. Passió per les imatges + textos d’autors de prestigi + un disseny gràfic excel·lent i una acurada impressió = Triangle Books.

A més, utilitzem materials sostenibles en tots els nostres productes i seleccionem els millors proveïdors de proximitat, als quals exigim les corresponents certificacions mediambientals i de gestió responsable de residus.

Triangle Postals

També fem postals, mapes, calendaris i marxandatge. Abastem una àmplia temàtica de les diverses zones on tenim distribució pròpia: ciutats i pobles, meravellosos paisatges —mar i muntanya—, edificis patrimonials, llocs d’interès turístic o “mediterraneïtat”. El nostre fons de postals s’amplia constantment, els calendaris cada any són renovats, hem incorporat una nombrosa col·lecció d’imants, fem llibretes i es van incorporant altres nous productes de marxandatge.

Triangle Kids

Novetat! Ara, també fem contes i activitats per als més petits. Triangle Kids és el segell infantil-juvenil de Triangle Postals nascut el 2022. Encetem una nova col·lecció de contes en sintonia amb els nostres valors de sempre, com són la qualitat dels textos i els acabats, el desig de promoure la igualtat d’oportunitats per a totes les persones i el respecte pel medi ambient.