Condicions de Compra

 1. Acceptació de les Condicions de Compra

En realitzar una compra a la botiga en línia Triangle.cat, el client accepta i es compromet a complir totes les condicions de compra establertes a continuació. És responsabilitat del client llegir i comprendre aquestes condicions abans de fer una compra.

 1. Informació del Client

El client és responsable de proporcionar informació precisa i completa quan realitza una compra a triangle.cat. Això inclou la informació de contacte, adreça d’enviament i qualsevol altre detall necessari per processar la comanda de manera eficient.

 1. Preus i Pagaments

Els preus dels productes es mostren a la botiga en línia Triangle Postals SL i poden canviar sense previ avís. Tots els preus es mostren en la moneda local vigent i no inclouen impostos ni despeses d’enviament, llevat que s’indiqui el contrari. Els mètodes de pagament acceptats es detallen al lloc web.

 1. Procés de Compra

Per fer una compra a Triangle.cat, el client ha d’afegir els productes desitjats al carro de compra, proporcionar la informació d’enviament i pagament i confirmar la comanda. Un cop confirmada la comanda, es enviarà una confirmació per correu electrònic al client.

 1. Enviament i Lliurament

Triangle Postals SL es compromet a fer els esforços raonables per lliurar els productes en el termini indicat a la confirmació de la comanda. Els terminis d’entrega poden variar segons la ubicació del client i la disponibilitat dels productes. El client serà responsable de les despeses d’enviament i qualsevol impost aplicable.

 1. Devolucions i Reemborsaments

Triangle Postals SL acceptarà devolucions de productes no utilitzats i en el seu estat original dins dels 14 dies posteriors a la recepció de la comanda. Les despeses d’enviament de la devolució seran responsabilitat del client, llevat que el producte estigui defectuós o hi hagi hagut un error per part de Triangle.cat.

 1. Garantia

Els productes venuts per Triangle Postals SL poden estar coberts per garanties específiques proporcionades pels fabricants. El client ha de consultar la informació de garantia proporcionada amb el producte o posar-se en contacte amb el servei d’atenció al client per obtenir més detalls.

 1. Privacitat i Seguretat

Triangle Postals SL es compromet a protegir la privadesa dels clients i mantenir la seguretat de la informació personal. Per obtenir més detalls sobre com es recopila, utilitza i protegeix la informació del client, consulteu la nostra Política de Privadesa.

 1. Canvis a les Condicions de Compra

Triangle Postals SL es reserva el dret de modificar aquestes condicions de compra en qualsevol moment. Els canvis entraran en vigència immediatament després de la seva publicació al lloc web. Es recomana als clients revisar periòdicament aquestes condicions.

 1. Propietat Intel·lectual

Tots els drets de propietat intel·lectual, incloent-hi, però no limitant-se a aquests, drets d’autor, marques comercials i drets de disseny relacionats amb els productes i continguts de Triangle.cat, són propietat exclusiva de Triangle Postals SL o dels seus respectius titulars de drets. El client es compromet a respectar aquests drets i no fer còpies, reproduccions ni cap altre ús no autoritzat d’aquests materials.

 1. Responsabilitat

Triangle Postals SL no es fa responsable de cap dany, pèrdua o perjudici derivat de l’ús dels productes adquirits a la botiga en línia, llevat que aquest dany o pèrdua sigui causat directament per negligència de Triangle.cat. En cap cas la responsabilitat de Triangle Postals SL superarà el preu de compra del producte en qüestió.

 1. Llei Aplicable i Jurisdicció

Aquestes condicions de compra estan sotmeses a les lleis d’Espanya, incloent-hi la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), i qualsevol disputa relacionada amb aquestes condicions es resoldrà davant dels tribunals competents d’Espanya.

 1. Contacte

Per a qualsevol consulta, pregunta o reclamació relacionada amb les condicions de compra o els productes adquirits a Triangle.cat, el client pot posar-se en contacte amb el nostre servei d’atenció al client mitjançant correu electrònic a store@triangle.cat o trucant al telèfon 933003615.

 1. Cancel·lació de Comandes

Triangle Postals SL es reserva el dret de cancel·lar qualsevol comanda en cas de circumstàncies excepcionals, com ara la indisponiblitat de productes o errors en la informació de preus. En cas de cancel·lació, es notificarà al client i es farà un reembossament complet si ja s’ha realitzat el pagament.

 1. Comunicacions i Notificacions

En realitzar una compra a Triangle.cat, el client accepta rebre comunicacions i notificacions per correu electrònic relacionades amb la seva comanda, com ara confirmacions de comanda, actualitzacions d’enviament i ofertes promocionals. El client pot optar per no rebre comunicacions promocionals en qualsevol moment.

 1. Protecció de Dades Personals

Triangle Postals SL es compromet a protegir les dades personals dels clients d’acord amb les lleis de protecció de dades aplicables. Per obtenir informació detallada sobre com es recopilen, utilitzen i protegeixen les dades personals, consulteu la nostra Política de Privadesa.

 1. Acord Complet

Aquestes condicions de compra representen l’acord complet entre el client i Triangle Postals SL en relació amb les compres realitzades a la botiga en línia. Qualsevol modificació o esmena d’aquestes condicions ha de fer-se per escrit i ser acceptada per ambdues parts.

 1. Supervivència de Termes

Si qualsevol disposició d’aquestes condicions de compra es considera invàlida o inaplicable, les altres disposicions continuaran sent vàlides i aplicables en la mesura màxima permesa per la llei.

 1. Resolució de Disputes

En cas de sorgir disputes entre el client i Triangle Postals SL relacionades amb les compres realitzades a la botiga en línia, totes dues parts es comprometen a buscar una solució amistosa mitjançant la mediació o l’arbitratge abans de recórrer a accions legals. Qualsevol disputa no resolta amistosament serà sotmesa a la jurisdicció i al sistema legal especificats a la Secció 12 d’aquestes condicions de compra.

 1. Canvis a les Condicions de Compra

Triangle Postals SL es reserva el dret de fer canvis en aquestes condicions de compra en qualsevol moment. Els canvis entraran en vigència immediatament després de la seva publicació al lloc web. Es recomana als clients revisar periòdicament aquestes condicions per estar al corrent de qualsevol actualització.