Triangle Postals rep el premi Artur Osona a la millor guia de muntanya

Triangle Postals rep el premi Artur Osona a la millor guia de muntanya som gn ca 1

La nostra guia Pirineus de Girona – Costa Brava. 51 rutes a peu, amb bicicleta i en caiac, de Sergi Lara ha rebut el Premi Editorial del Llibre de Muntanya Artur Osona 2016 que reconeix la feina d’autors i editorials en la divulgació de la cultura de muntanya i que està organitzat per la Fira de la Muntanya Vic-Collsacabra, una important fira dedicada als professionals i aficionats del sector de la muntanya en tots els àmbits.

 

El lliurament de premis va tenir lloc durant la celebració de la Fira el segon cap de semana de novembre i va comptar amb la presència del Conseller de Cultura, Santi Vila, i de l’alcaldessa de Vic, Anna Erra. En representació de Triangle Postals van assistir-hi Malva Calzado i Pau Calero.

 

En relació al premi, el president del jurat va declarar: “L’autor ha aportat guies poc freqüents a la bibliografia muntanyenca, Himàlaia, Sardenya… i de molt variada sobre les nostres muntanyes des de la Vall d’Aran fins al Cap de Creus. El jurat ha considerat que les descripcions eren molt clares i precises, que s’han incorporat sempre dins el nostre patrimoni natural i humà, els mapes també són molt correctes, les fotografies són molt bones, com totes les de les publicacions de Triangle. Premiem doncs, en aquest cas, tant l’autor com l’editorial.”

 

Tens més informació sobre el llibre premiat a la web de Triangle.