Presentació del llibre “Explora Catalunya amb Cori Calero”

El 20 de juny del 2016 es va celebrar a Barcelona la presentació del llibre “Explora Catalunya amb Cori Calero”, basat en el popular programa “Espai Terra” de TV3. L’acte va tenir lloc a la Casa del Llibre de Rambla de Catalunya i va comptar amb l’assistència del meteoròleg Tomàs Molina i la periodista Cori Calero.

Cori Calero ha recopilat les 24 millors excursions per Catalunya que ha realitzat per als seus reportatges televisius del programa “Espai Terra”. El resultat és un magnífic retrat dels indrets i la seva gent que la periodista narra amb un estil que màgicament et transporta al lloc. Els textos estan acompanyats de magnífiques fotografies realitzades per l’equip de Triangle Books que embelleixen l’experiència.

Amb “Explora Catalunya amb Cori Calero” descobriràs històries, paisatges i patrimoni cultural del territori català [gairebé] desconeguts perquè puguis planificar sortides inoblidables.

A més, a cada capítol trobaràs codis QR que et permetran accedir al vídeo del reportatge corresponent que enriquirà la teva experiència.

L’autora ha declarat que la idea va sorgir en adonar-se que la televisió és efímer: “això passava, però no es quedava” i les seves experiències bé mereixen perdurar en el temps i que altres persones també les puguin viure.

El llibre compta amb el pròleg escrit pel popular meteoròleg de TV3, Tomàs Molina, director del programa “Espai Terra”.

“Pensat i escrit dins del cor perquè et transportis a cada lloc des de casa” – Meteo Mauri

“Explora Catalunya amb Cori Calero” ja està a la venda a les millors llibreries del país.

Més informació: Dòssier de premsa