Els 5 beneficis de dibuixar i acolorir per als adults (segons la ciència)

Els 5 beneficis de dibuixar i acolorir per als adults (segons la ciència) 24COLG 2 scaled 1

Recordes els dies quan eres un infant i passaves hores dibuixant i acolorint llibres? Molts d’entre nosaltres vam deixar de fer-ho quan vam créixer, però la ciència ha demostrat que el dibuix i l’acolorit no són només per als nens. Aquí tens cinc beneficis destacats d’aquestes activitats per als adults:

Beneficis de Dibuixar i Acolorir per la salut mental

  1. Exercici per a la Ment: El dibuix i l’acolorit estimulen la ment. Una recerca realitzada pels Estats Units ha demostrat que aquestes activitats poden millorar la salut mental, l’atenció i la resolució de problemes. El dibuix pot activar regions cerebrals relacionades amb l’atenció i el control emocional.
  2. Reducció de l’Estrès: Dibuixar i acolorir poden ajudar a relaxar-se i disminuir l’estrès i l’ansietat. Les sessions de dibuix i pintura poden ser experimentades com a relaxants i, fins i tot, han demostrat reduir els nivells de cortisol, conegut com la “hormona de l’estrès”.
  3. Potenciació de la Creativitat: A través del dibuix, moltes persones han descobert una passió per la creativitat i han sentit el desig de continuar creant en el futur.
  4. Benestar Emocional: El dibuix i l’acolorit poden ser terapèutics, ja que ajuden a allunyar les preocupacions i promoure el benestar general. L’arteteràpia és una disciplina que utilitza recursos creatius per millorar l’equilibri emocional.
  5. Allunyar-se de les Pantalles: En l’era digital, molts de nosaltres passem massa temps davant de pantalles electròniques. Dibuixar i acolorir ofereix una oportunitat de desconnectar i gaudir d’un temps lluny dels dispositius.

Descobreix el Calendari per Acolorir 2024 i Inicia el teu viatge cap al benestar emocional

Si vols experimentar aquests beneficis i abraçar la creativitat i la pau que ofereixen el dibuix i l’acolorit, el “Calendari per Acolorir 2024” de Triangle Postals és una excel·lent opció. Descobreix un món d’expressió personal i relaxació a través de l’art de l’acolorit.